VOIP Telefonie

Inleiding

Bij HCT Automatisering begrijpen we dat effectieve communicatie de sleutel is tot succes in de moderne zakenwereld. Daarom bieden we geavanceerde VoIP-telefoniediensten aan om uw bedrijf te helpen naadloos te communiceren.

Wat is VoIP?

Voice over Internet Protocol (VoIP) is een technologie die het mogelijk maakt om spraakcommunicatie en multimedia-sessies over internet te voeren, in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Met VoIP kunt u bellen via uw internetverbinding, waardoor de noodzaak van aparte telefoonlijnen wordt geëlimineerd.

Onze VoIP Diensten

1. VoIP Installatie en Configuratie

We bieden volledige installatie en configuratie van uw VoIP-systeem, inclusief de installatie van IP-telefoons en de configuratie van uw VoIP-server.

2. VoIP Onderhoud en Ondersteuning

Ons team van deskundige technici staat klaar om u te ondersteunen met eventuele problemen die u ondervindt met uw VoIP-systeem. We bieden ook regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem up-to-date en optimaal presteert.

3. VoIP Integratie

We kunnen uw VoIP-systeem integreren met andere bedrijfssystemen, zoals uw CRM of ERP, om een naadloze workflow te creëren.

4. VoIP Training

We bieden training aan uw personeel om ervoor te zorgen dat ze het meeste uit uw VoIP-systeem halen. Onze training omvat zowel basis- als geavanceerde functies van VoIP-telefonie.

Waarom Kiezen voor HCT Automatisering?

Bij HCT Automatisering streven we ernaar om de best mogelijke VoIP-diensten te leveren die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen efficiënter te communiceren, kosten te besparen en de productiviteit te verhogen.

HCT Automatisering » VOIP Telefonie

Contact

Hoofdstraat 105
9861 AC Grootegast
0594-796520
Helpdesk@hct-automatisering.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 18:00
Dinsdag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00