CyberBeveiliging

Inleiding

Bij HCT Automatisering begrijpen we dat in het digitale tijdperk de beveiliging van uw bedrijfsgegevens van het grootste belang is. Daarom bieden we geavanceerde cyberbeveiligingsdiensten aan, met inbegrip van de implementatie en het beheer van SentinelOne, een toonaangevende oplossing voor eindpuntbeveiliging.

Wat is Cyberbeveiliging?

Cyberbeveiliging omvat de praktijken, processen en technologieën die zijn ontworpen om uw netwerken, apparaten, programma’s en gegevens te beschermen tegen digitale aanvallen, schade of ongeautoriseerde toegang.

Onze Cyberbeveiligingsdiensten

1. Implementatie van SentinelOne

Als onderdeel van onze cyberbeveiligingsdiensten bieden we de implementatie van SentinelOne, een toonaangevende oplossing voor eindpuntbeveiliging. SentinelOne maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om bedreigingen in real-time te detecteren en te blokkeren, waardoor uw bedrijfsgegevens worden beschermd.

2. Beheer van Cyberbeveiliging

Ons team van cyberbeveiligingsexperts zorgt voor het beheer van uw cyberbeveiligingsinfrastructuur, inclusief het monitoren van uw systemen op bedreigingen, het uitvoeren van regelmatige beveiligingsaudits en het bijwerken van uw beveiligingsprotocollen om te voldoen aan de nieuwste best practices in de industrie.

3. Incidentrespons

In het geval van een beveiligingsincident bieden we snelle en effectieve responsdiensten om de impact van het incident te minimaliseren en de normale bedrijfsvoering zo snel mogelijk te herstellen.

Waarom Kiezen voor HCT Automatisering?

Bij HCT Automatisering streven we ernaar om de best mogelijke cyberbeveiligingsdiensten te leveren die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen zijn gegevens veilig te houden en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Contact

Hoofdstraat 105
9861 AC Grootegast
0594-796520
Helpdesk@hct-automatisering.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 18:00
Dinsdag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00