Online Backup met Ahsay

Inleiding

Bij HCT Automatisering begrijpen we dat uw gegevens een van uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen zijn. Daarom bieden we veilige en betrouwbare online backupdiensten aan met Ahsay, een toonaangevende leverancier van beveiligde, geautomatiseerde data backup en restore systemen.

Wat is Online Backup?

Online backup, ook wel cloud backup genoemd, is een methode voor het opslaan van gegevens waarbij bestanden, mappen of de volledige inhoud van een harde schijf worden gekopieerd en opgeslagen op een externe server of computer met een netwerkverbinding. Dit proces wordt uitgevoerd op een regelmatige basis om ervoor te zorgen dat uw meest recente gegevens veilig zijn opgeslagen.

Onze Online Backup Diensten met Ahsay

1. Veilige Data Opslag

Onze online backupdiensten met Ahsay zorgen voor een veilige opslag van uw gegevens. Ahsay’s robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder militaire-grade encryptie, zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

2. Automatische Backups

We bieden automatische backupdiensten aan met Ahsay, wat betekent dat uw gegevens regelmatig worden opgeslagen zonder dat u erover hoeft na te denken. Dit zorgt voor een naadloze ervaring en gemoedsrust.

3. Snelle Herstelopties

In het geval van gegevensverlies, bieden we snelle en efficiënte herstelopties om uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Met Ahsay’s krachtige data recovery functies, kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens snel en volledig kunnen worden hersteld.

4. Schaalbare Oplossingen

Onze online backupdiensten met Ahsay zijn schaalbaar om aan uw groeiende bedrijfsbehoeften te voldoen. Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint of een groot bedrijf met uitgebreide gegevens, we hebben een oplossing die bij u past.

Waarom Kiezen voor HCT Automatisering?

Bij HCT Automatisering streven we ernaar om de best mogelijke online backupdiensten te leveren die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te helpen zijn gegevens veilig te houden en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Contact

Hoofdstraat 105
9861 AC Grootegast
0594-796520
Helpdesk@hct-automatisering.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 18:00
Dinsdag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00